שרי Tio Pepe הוא אייקון ספרדי והשרי פינו הנמכר ביותר בעולם. השרי חווה בשנים האחרונות תחיה מסוימת וחוזר לכוסות כשחקן מעניין בסצנת הקוקטיילים המתחזקת. הנה שלוש הצעות לקוקטיילים, שתוכלו להגיש גם בקנקן או בקערת פונץ'
כדי להגיש את הבאים בקערה או בקנקן אפשר לכפול את הכמויות ללא חשש.
Tio Jito

- 50 מ״ל טיו פפה
- 25 מ״ל סאוור מיקס*
- סודה
- שלושה עלי נענע
ממלאים כוס לואו בול בקוביות קרח, מועכים קלות ומוסיפים את עלי הנענע, מנה של טיו פפה וחצי מנה של סאוור מיקס וסוגרים עם סודה.
*את הסאוור מיקס מכינים ממיץ לימון סחוט ומי סוכר ביחס אחוזים של 60 / 40
Spanish Daiquiri
- 30 מ״ל טיו פפה
- 30 מ״ל רום לבן בהשריית היביסקוס*
- 30 מ״ל מיץ ליים טרי
- 25 מ״ל מי סוכר
לנער חזק את כל המרכיבים בשייקר עם קרח ולסנן לכוס קוקטייל.
*להשרייה יש לרוקן בקבוק רום אל תוך מיכל, להוסיף 50 גרם פרחי היביסקוס יבשים ולהשרות במשך שלוש שעות. לסנן ולהחזיר לבקבוק
Club House Swizzle
- 30 מ״ל טיו פפה
- 30 מ״ל ברנדי סוברנו 5
- 30 מ״ל אננס טרי (לקלף, להוציא את הליבה, להכניס לבלנדר ולסנן)
- 25 מ״ל מיץ ליים טרי
- 15 מ״ל מי סוכר
לבנות את כל המרכיבים בכוס וייצן. להוסיף קרח כתוש. לערבב עם כפית בר או מקל סוויזל. לסגור עם שלושה דאשים של אנגוסטורה ושפריץ של אבסינט. כוכב אניס לקישוט