בלנד אדום מבית היוצר של סרטורי, ביבוא ישרקו (טיב טעם): גוף מלא, פירותי ומתובל. קלאסי לאוכל איטלקי
קורבינה – 50%, קורבינונה – 25%, מרלו- 20% ו- 5% קברנה סוביניון:

אם לפחות חלק מהבלנד הזה מזכיר לכם במשהו יינות אמרונה, אתם לא טועים: שני הזנים הראשונים הם בהחלט חלק מהרכב אמרונה טיפוסי.
וסרטורי, שגם מייצרים אמרונה ויינות ונטו קלאסיים אחרים, עושים פה יין שולחני אדום בצורה שמזכירה במשהו את ייצור האמרונה: הם בוצרים את הענבים לתיבות קטנות ואז מצמקים אותם ביקב עד תחילת נובמבר; אני מניח שמשהו כמו חודש.
לאחר מכן הם מתסיסים את היין תסיסה איטית על הזגים, ואחרי התסיסה המלולקטית הוא מועבר להתבגרות של כמה חודשים בחביות.
התוצאה היא יין מהנה מאוד, עם הרבה פרי סגול – שזיפים – קצת עשבי תיבול וחומציות טובה. מי שיחוש ברמז למתיקות לא יטעה: יש כאן 9 גרם סוכר לליטר (5.5 גרם חומצה לליטר, סך כל חומציות).
מתאים לבשר אדום על הגריל – גם מתובל יחסית – לפסטות ועוד.