לא ממש – עוד לא. הפעם מדובר בסקוטש שהוא פיוז'ן של סגנונות וטעמים, עם ייצור בסקוטלנד
Willie Tait, המאסטר דיסטילר של ויסקי ג'ורה נסע בשנת 2013 לברוקלין, ניו יורק ונפגש שם עם 12 בוטיקאי אוכל ומשקאות, כדי ליצור איתם בלנד שיהיה "שידור" של הטעם הברוקלינאי. "פיתחנו את היוויסקי במקום שבו סגנונות וטעמים נולדים." אמר טייט, שנפגש לשם כך עם אנשים ממקומות ומפעלים כמו ה- Bedford Cheese Shop, Brooklyn Winery, The Richardson, Post Office, Fine & Raw, New York City Food Truck Association, BAM, Brooklyn Brewery, Noorman's Kil, Vimbly, Buttermilk Channel וכן מה- Brooklyn Magazine.
טייט הביא איתו דוגמאות משש חביות שונות וכל הנבחרת עשתה בלנדים שונים, עד שהגיעה לטעם ה'מוסכם' שבסופו של דבר הפך לוויסקי, שיתאים גם לליווי סוגי אוכל מקומיים – מגבינה מקומית ועד שוקולד.
Jura Brooklyn מכיל ויסקי בן עד 16 שנים שהתיישן בחביות אלון לבן אמריקאי, שרי אמורוסו ופינו נואר. מחיר? 80$ ואפשר להשיג אותו כאן.