בהתחשב בשנת הבציר הזאת – בהחלט מציאה
בארצות הברית, מחירו של היין הזה הוא בסביבות 20$. בהתחשב במה שאפשר לקבל שם במחיר הזה,

קשה יהיה לי מאוד להמליץ עליו. מצד שני, בהתחשב במה שבציר 2008 בבורדו יודע להציע (אפילו במחיר הזה), יש על מה לדבר.
רבע מהיין התיישן כשנה בחביות צרפתיות חדשות. הוא מבוסס על 70% מרלו, ו- 30% קברנה סוביניון, והצליח לעבור את מבחן הסף: הוא לא היה מימי.
היין עגול, נעים למדי ויש בו אפילו מידה מסוימת של מורכבות, עם טבק וליקריץ, קרקעית יער וקצת שזיפים. זמן בכוס לא שינה בהרבה את ההתרשמות, כך שאני נוטה להניח שאם אתם מוצאים אותו במבצע כלשהו או שמזדמן לכם להזמין אותו במסעדה בחו"ל, כל הסיכויים שחלון השתיה שלו יהיה בשנה-שנתיים הקרובות.
בכל מקרה, ממש לא חובה.