לורי ושייקה לנדר מנהלים כבר ברמצווה שנים את היקב שלהם – צפרירים – בו הם מייצרים יינות אדומים ויין רוזה אחד. היינות מעניינים וטובים, אם גם לא קלים
יקב צפרירים (צפרירים, כ- 7,000 בקבוקים), הוא ללא ספק אחד מהשמות המוכרים יותר בסצנת היקבים של אזור יהודה.
אין כמעט אירוע שבו אני לא רואה את שני בני הזוג – לורי ושייקה – ואת היינות שלהם, כולל באירועים כגון סומלייה, בו נפגשנו בפעם האחרונה.

רוב היינות ביקב הם יינות בלנד – ממסכים – אדומים (רוזה אחד) ויין אחד שהוא 100% זינפנדל. הענבים מאזור היקב; עמק האלה וסמוך לצפרירים, מה שהופך את היינות ליינות אזוריים אמיתיים.
בגדול, מי שמחפש עידון ואלגנטיות, לא ימצא אותו ביינות של צפרירים. אני לא חושב.
אלה יינות בעלי עוצמות פרי, עשויים ביד בטוחה מאוד, ודי בעטניים, כשהם צעירים. למרות טעמים מעט מבוגרים שלוש וארבע שנים מהבציר, נראה שיש להם פוטנציאל התבגרות ויהיה מעניין לטעום אותם בעבור כמה שנים ולראות איך הם משתנים. במידה מסויימת אלה יינות "כפריים", אבל על הצד הטוב של הדברים, שיש בו עניין.
צפרירים עדולם 2014
קברנה סוביניון, מרלו וקברנה פרנק. פה עגול, טאנינים קלים וחומציות טובה. הוא נסגר טאני למדי, אבל לא קשה. (87).
צפרירים לבנין 2013
האף מעט מבוגר, אבל עדיין לא מעט פרי אדום כהה. טאנינים טובים והכול ארוז יפה בעץ, בלי עומס. ה- 2016 היה בעל אופי דומה, ובשעה שאת ה- 13' חיבבתי, פחות אהבתי את ה- 16. בכל אופן אלה יינות טובים (87-88).
צפרירים זינפנדל 2014
אף טוב, לא מהודק, אלא פתוח ויפה. הפה מעט קצר אבל מתובל היטב, עם הרבה פרי וטאנינים. (89).
צפרירים פטום 2014
מפתיע באיכות שלו; הפה עגול וטאני, עם חומציות גבוהה אבל טובה, שמעניקה ליין רעננות ולא גסות. פרי אדום, פלפל שחור ודובדבנים. אולי הטוב ביינות היקב עד היום (92).
צפרירים פטום 2013
סירה (75%) וקברנה סוביניוןף אותו סגנון מעט מבוגר, כמו יינות לבנין. טאני מאוד ודי מתקתק, אבל גם מתובל. (85).