הבציר החדש לחורף 2017 של הארגמן של סגל לא רע בכלל
אחרי כמה יינות פחות מוצלחים, הארגמן ה'חדש' של סגל, מסדרת רכסים, מראה חומציות טובה, פרי אדום ושזיפים שחורים, וכל זה על רקע עץ מאוזן.

שנת 2014 הייתה שנה יחסית נוחה בתקופת ההבשלה, אחרי חורף די יבש, אם גם קר.
התוצאה היא ככל הנראה יין שמשדר פחות ריבתיות, גוף ופאלט מאוזן ומפוקס יותר והרבה יותר רעננות מיינות אחרים בסדרה. ה'ארגמן דובב' מרגיש כמו יין שנותן תמורה טובה לכסף (80 ש"ח מחיר מומלץ לצרכן), מוכן לשתיה וכזה שיישמר יפה במרתף שלכם במשך השנתיים הקרובות.
לקרר מעט ולשתות עם צלי בקר או גם בליווי מנות ראשונות. (89).