ארגון רבני צהר מדווח על עלייה במספר היקבים שמקבלים את הכשרות שלו, השנה
יותרמ 15 יקבים הצטרפו לאחרונה לכשרות של צהר ובניהם: יקב כהנוב, יקב אבנר, יקב יונה, יקב מיקה, יקב נווה ימין, יקב רותם, יקב שדה בוקר, יקב שורר, יקב נאור, יקב צוף, יקב שטיינמץ, יקב סומק, יקב רוגלית, יקב ליבנה, כרם ברק ועוד. כך מוסרים אנשי הארגון, הפועל לצד הכשרות של הרבנות הראשית, כאשר חלק גדול מהפעילות שלו עד היום היה בתחומי ההסעדה והמסעדנות.
,כשרות צהר מנגישה את נושא הכשרות לכלל העסקים ועל ידי כך הפכה יקבים רבים לכשרים. יקבים רבים מוצאים בכשרות צהר שותפים פעילים לדרך וזאת לצד ההקפדה ההלכתית המלאה." מסרו אנשי הארגון. לשאלותי אף ציינו את הדברים הבאים:
1. היקבים היו רובם ללא כשרות קודמת, כאשר מדובר ביקבי בוטיק שמצאו את כשרות צהר בית נכון ומתאים להפיכתם לכשרים.
2. לכל היקבים בכשרות צהר זו הכשרות היחידה.
3. בעל היקב יכול לבצע פעולות בעצמו ביין.
4. הפיקוח הוא צמוד ועל פי כל כללי ההלכה.
אני לא חסיד גדול של כשרות בכלל, אבל אם כבר משהו בכיוון הזה, אז זו ככל הנראה האופציה הטובה ביותר. העובדה שמדובר ביקבים חדשים לנושא הכשרות מלמדת שיש עלייה בדרישה ליינות מסוג זה (יינות בוטיק) מהמגזר הדתי וכל עוד העלות סבירה ואין התניות ו'מסחרה' כמו שנהוגה במערך הכשרות הרגיל, הדרישה ככל הנראה מצדיקה את המהלך.
מנכ"ל כשרות צהר יהודה זיידרמן: "אנו שמחים על המגמה שהולכת וצוברת תאוצה ועל כל יקב שמצטרף לכשרות שלנו והאמון שהציבור נותן בכשרות צהר וומייחסים משמעות גדולה להמשך התרחבותנו והעמקת שורשיה בקרב יקבים ישראלים ומוסדות קולינריים. אנו ערים לעלייה העקבית בפניות ובביקוש לשירות שאנו מציעים. מדובר בגידול דרמטי בכמות הפניות ובהתעניינות בפרק זמן של חודשים ספורים. כל יקב שמצטרף לצהר מאפשר לאלפי צרכנים לשתות ולהנות יין כשר ובכך שכרינו".