מלבק חדש ליקבי רמת הגולן, בסדרת ירדן, השני מזן זה שהיקב מוציא
"ירדן מלבק 2011 מיוצר כולו מענבי מלבק שגדלו בכרם עינות יונתן, הממוקם בגובה של 700 מטר מעל פני

הים. היין התיישן במשך 18 חודשים בחביות עץ אלון צרפתי. בציר 2011 הינו הפעם השנייה בה יוצר ירדן מלבק. היין יוצר במהדורה קטנה של כ-16 חביות."
עד כאן הקומוניקט – נוסח ההודעה לעיתונות.
מפה לשם בארץ ישראל, אני לא רואה בשורה גדולה ביין הזה. הירדן מלבק, שיכול להיות דווקא הקל והניגש יותר במגוון היינות בסדרת ירדן, הוא לא. הוא שומר על הקו הפרחוני-דובדבני של המלבק של רמת הגולן, כפי שטעמתי אותו בערך לפני שנה, אבל ממשיך להיות יין יחסית כבד. אם זכרוני לא מטעה אותי, זה היין האדום הראשון מבציר זה שיוצא בסדרת ירדן. למה זה חשוב? כי 2011 הייתה שנה יחסית קרה ודי משופעת במשקעים. דווקא מהשנה הזו, שבאה אחרי הבציר היבש והחם של 2010, הייתי שמח למשהו קצת קל יותר בפורטפוליו.
רמת הגולן ירדן מלבק 2011 הוא בהחלט יין נעים וטעים, בעל אופי שילך טוב עם בשר על האש אבל אני מצטער: להוציא עליו 125 ש"ח, לא הייתי מוציא.