פקקי יין תמונת אילוסטרציה המרקקה היומית

יקב תבור יגיש יין בפסטיבל תל אביב EAT בכוסות רב פעמיות במטרה לחסוך בפסולת

(הודעה לעיתונות): יקב תבור יקים את בר היין, הישראלי היחיד, בפסטיבל תל אביב EAT, אשר כבר פועל מתחילת השבוע וילווה את אירועי האירוויזיון לאורך כל השבוע ועד גמר התחרות, בשבת.

כחלק מאסטרטגיית המותג, במסגרתה הפכו בשנים האחרונות כל כרמי היקב לאקולוגיים, יגיש יקב תבור את היינות למבלים בפסטיבל תל אביב EAT בכוסות רב פעמיות, במטרה לחסוך בפסולת המצטברת באירועים מסוג זה.

כוסות יין ללא רגל ביקב תבור
כוסות היין שדומות להן יוגשו בפסטיבל

הכוס היא כוס אקריליק (פלסטית) לשימוש רב פעמי, ללא רגל, בדומה לכוס שבה מגישים יין במרכז המבקרים של היקב, בכפר תבור.

המבלים בפסטיבל יוכלו לרכוש את כוס היין הראשונה במחיר של  20 – 25 ש"ח*, כאשר כל מזיגה נוספת של יין, ממבחר היינות של תבור, תעלה 15 – 20 ש"ח.

בר היין יגיש מגוון יינות החל במוסקטו המבעבע, דרך הסוביניון בלאן והרוזה מסדרת אדמה ועד הרעם והסופה.

*מזיגה ראשונה של רעם וסופה 25 ש"ח. מילוי חוזר באותה כוס – 20 ש"ח.

צילום: יח"צ