מסעדת 'קאסה נובה' של שף ניר דגן חוזרת בערב יין, מוסיקה ואוכל, עם יינות דרום אמריקאיים ויינות ישראלים
חמישה יינות ישראלים וחמישה יינות מדרום אמריקה, לכל יין הותאם שיר ונוצרה מנה ללוות את שניהם. היינות כולם הם מבית "אדום כהה", חברת ההפצה והשיווק של יקב טוליפ. מסעדת קאסה נובה נמצאת ברציף העליה השניה בואכה נמל יפו (לפני צופי ים, מכיוון השעון) ומגישה אוכל לטיני-דרום אמריקאי; הרבה מנות סביצ'ה ומנות רעננות וטריות אחרות.

יקב ביאנקי נוסד לפני כ- 90 שנה בארגנטינה ומנוהל כיום על ידי בני הדור השני.הענבים מקורם בסן רפאל, מנדוזה, נבצרים ידנית. ליקב יש יין מבעבע שמיוצר בשיטה המסורתית מענבי… קברנה סוביניון.
יינות יקב אונדורגה נמכרים בכ- 70 מדינות ברחבי העולם וגם בישראל. היקב נוסד ב- 1885, על ידי פרנציסקו אונדורגה ויצו'ניה, שתכנן את הקמת היקב שנים קודם לכן, ואף ייבא בעצמו שתילי גפן מגרמניה וצרפת, לשם כך – בקופסאות עופרת, כדי שלא ייבלו. כיום זוכים היינות לציונים מגבוהים ביותר ליינות צ'יליאניים – 90 ויותר מפרקר ואחרים.
רשימת היינות:

אלזה טורונטס, יקב ביאנקי, ארגנטינה: יין לבן, מזן הטורונטס המקומי. פירותי ופריך.
ווייט טוליפ, יקב טוליפ, ישראל: בלנד של גוורצטרמינר וסוביניון בלאן שזוכה להצלחה רבה בקרב חובבי יינות לבנים, 'off-dry'.
יפו שרדונה, יקב יפו, ישראל: היקב שוכן בעמק האלה והענבים מרמות מנשה. מייצר יינות בסגנון אירופאי. השרדונה עובר בחלקו יישון בחביות (כ- 30%).
יפו קברנה, יקב יפו, ישראל: עם מעט מרלו וסירה. כשנה בעץ, שמשאיר חותם של שוקולד ותבלינים.
פמיליה מלבק, יקב ביאנקי, ארגנטינה: יין רב טעמים, בעל מתיקות פרי ועומק טוב.
סירה ריזרב, יקב טוליפ, ישראל: מהלהיטים של טוליפ; הרבה פרחים ושוקולד…
סיבריס קרמנר, יקב אונדורגה, צ'ילה: מסדרת הריזרב של היקב. יין בעל ארומות אדמתיות ותבלינים
פרטיקולר מלבק, יקב ביאנקי, ארגנטינה: זהו מלבק בעל עצמוה, יין עשיר וכיפי מאוד.
פאונדר'ס קולקשן קרמנר, יקב אונדורגה, צ'ילה: יין הדגל של היקב. מאוד מורכב, עגול. שנה וחצי בחביות ועוד שנה בבקבוק.
בלאק טוליפ, יקב טוליפ, ישראל: היין הראשון של יקב טוליפ. הארוחה היא הזדמנות מצוינת להשוות בין שני יינות דגל – ישראלי וצ'ילאני.
הערב הראשון ייערך ביום ה', 25/4, בשעה 20:00. 250 ש"ח לאורח.
מספר המקומות מוגבל, נא הזמינו מקום מראש במסעדה .03-5413636