יין, קצבייה ומסעדה: 'חינאווי' מציגה את "פורטר האוס" – מסעדת בשרים בנוף הגליל

שחקנית חדשה בנוף הגליל: "פורטר האוס", מסעדת בשרים המשלבת בין סטייק האוס קלאסי למנות מהמטבח הים תיכוני, בניצוחו של השף דוד אלמקייס (לשעבר, דוד ויוסף)

מסעדת פורטר האוס, בבעלות רשת חינאווי Wine & More, ממוקמת במתחם קולינרי שהקימה הרשת בחודשים האחרונים, הכולל חנות יין ומשקאות, קצבייה, מעדנייה, חדר יישון בשרים, חדר יישון יינות, חדר סיגרים ועוד.

פורטר האוס מעוצבת בסגנון המאפיין את האזור בה היא שוכנת ויש בה 55 מקומות ישיבה. הבשר מגיע היישר מהקצבייה ה'צמודה לצלחת', כך שטריותו מובטחת. בנוסף מוגשים במסעדה נתחים שעברו יישון עד 120 יום, נתחי פרימיום שונים ועוד.

בין המנות העיקריות מציע אלמקייס פילה בקר בציר בקר ויין אדום בשילוב תפוחי אדמה (129 שקלים); המבורגר ואגיו ( 89 שקלים); נתחים מיוחדים על הגריל כמו T BONE טלה בשילוב תוספת ( 99 ₪),נתחים על העצם – פריים ריב, פורטר האוס, טומהוק ועוד.

מלבד החוויה הקולינרית, שף אלמקייס מציין שהיות והמסעדה צמודה לחנות יינות ומשקאות אלכוהוליים במתחם של רשת חינאווי, "כל סועד יוכל לבחור את המשקה המתאים לו בדיוק, מתוך מבחר אינסופי של תמהיל מוצרים בחנות, שזו חדשה לכשעצמה".

מסעדת "פורטר האוס"

שדרות מעלה יצחק 3, נוף הגליל

לרגל ההשקה 1+1 על האלכוהול המוגש במסעדה.

שעות פתיחת המסעדה בתקופת ההרצה: 18:00-23:30. שעות פתיחה בשגרה: 12:00-01:00.

טלפון להזמנות: 077-5003626.

אודות רשת חינאווי Wine & More

רשת חינאוויwine & more ,  היא רשת קמעונאית לשיווק והפצת יינות ומשקאות אלכוהוליים מהוותיקות והבולטות בארץ. בסניפים אחדים מפעילה הרשת קצביות ומעדניות. הרשת מונה כיום 10 סניפים, בעיקר באזור המרכז והשרון.

(הודעה לעיתונות) צילומים: מנת בשר – איליה מלניקוב. אווירה ומסעדה: עלאא זעאתרה