ואן גוך הוציאה וודקה בננה. אפשר לעשות עם זה משהו? פייר? אני חייב לאמר שהרעיון של וודקה בטעם בננה לא ממש עשה לי את זה. בכלל, מלבד כמה דוגמאות בודדות, וודקות בטעמים – במיוחד אלה שממש מבוססות על טעמים ולא רק על ארומות – לא ממש מצליחות

להתחבב עלי.
בוואן גוך בננה בהחלט השקיעו בגזרת הטעמים והארומות. הבקבוק, מרגע שנפתח, בהחלט מפיץ סביבו את ניחוחות הפרי הטרופי הצהבהב, אה-לה בננית. בפה יש מתיקות לא קטנה, והאלכוהול די גבוה לסוג המשקאות הזה – 35%.
הוודקה מצטרפת לשורה שלמה של וודקות מתקתקות שמציפות את העיר, בינהן ה- Three Olives Bubble Gum וודקות קפה/קרמל/פירות טרופיים. אם אתם מחובבי הז'אנר ומחפשים לדפוק את הראש במסיבת פורים, בלי לטרוח יותר מדי על ערבובים – הוודקות האלה בהחלט בשבילכם. כלומר, אם אתם יכולים להרשות לעצמכם לדפוק את הראש על 200 ש"ח פלוס לבקבוק – מחיר גבוה לכל הדעות.
אחרי הטעימה, הכנסתי את הוואן גוך לבלנדר, ויחד עם כמה טיפות וניל, יוגורט, קרח ואננס משומר, הכנתי סוג של מאמא בננה. משהו שבין לאסי שיכור ויוגורט מוקצף.
תהנו.