השפירות משפרים חיבורים

פקקי יין תמונת אילוסטרציה המרקקה היומית

מבשלת שפירא, שהוסיפה כמה אלפי ליטרים ליכולת הבישול שלה – משפרת את ההתקנות

לפני כארבעה חודשים הוסיפו האחים שפירא מכלים חדשים בנפח של כמה אלפי ליטרים. "ההתקנות לא היו מספיק טובות," אמרו לי היום במבשלה. "קראנו לקבלן חדש – האחים רשרש – שפתח פחות או יותר את הכל ועכשיו עובד מחדש על החיבורים השונים."

"האחים רשרש היו היחידים," הוסיף יוחאי קודלר, המבשלן, "שבאו, הסתכלו על הכל והגישו הצעת מחיר רצינית. הם גם הביאו איתם נסיון ראוי והרגשנו שאפשר לסמוך עליהם."

בצילום: הרשרשים על אחד המכלים החדשים.