דיאג'ו וקאסה קוארבו פרסמו הודעה לפיה הן הגיעו להסכמה על מכירת בושמילס לקאסה קוארבו בתמורה למותג הטקילה דון חוליו בתוספת של 408 מליון דולר
האם ענקית המשקאות מביעה חוסר אמון בקטגוריית הוויסקי האירי? אולי לא, אבל היא בהחלט מביעה אמון בקטגוריית הטקילה; קטגוריה שבה יש לה כבר מחצית ממותג דון חוליו.
דיאג'ו וקאזה קוארבו היו במשא ומתן על חוזה קוארבו כבר לפני שנתיים, ואז הודיעה דיאג'ו שהיא לא ממשיכה בתהליך הקניה. היום (3.11.14) היא פרסמה הודעה על כך שהיא תקנה את טקילה דון חוליו בעסקת החלפה שכוללת את בושמילס, בתוספת 408 מליון דולר. כל זה, אגב, לא בשביל כל מותג הטקילה, אלא רק עבור אותם 50% שאינם ברשותה. דיאג'ו ירשה את בושמילס מפרנו ריקאר אחרי שפרנו ובים קנו את אלייד דומק לפני כעשור. פרנו החליטה אז למכור את בושמילס לדיאג'ו בתמורה ל- 200 מליון ליש"ט, ולהשאר עם ג'יימסון, הוויסקי האירי שמוביל את הקטגוריה.
המותג חוזה קוארבו מיוצג על ידי כספי משקאות חריפים
דיאג'ו ומותגיה, כולל בושמילס מיוצגת על ידי IBBLS