גמלא ברוט ואבטיח? התחרפנתם.

גמלא ברוט ואבטיח

אלא אם כן זה באמת חריג, הרי שאני באמת לא נוהג להגיב על מסעי פרסום או מה שיקבים עושים בחצרות אחרות, כולל אלה שלהם. העניין הבא הוא אחד מהמקרים האלה, שאני מוכן לפתוח לדיון.

האם הייתם לוקחים יין של 90 ש"ח, מיקב מכובד, דוחפים אותו לכוס עם אבטיח מרוסק ועוד כמה דברים, ואז מדללים את כל העסק הזה עם סודה?

האם הייתם לוקחים יין שנעשה על השמרים, בשיטה המסורתית, שהושקעה בו מחשבה ועבודה רבה, שאתם מייעדים אפילו להתיישנות (חמש שנים) וזה מה שהייתם עושים איתו?

האם לא הרבה יותר פשוט ללכת ולקנות מכל לחץ ולעשות יין מבעבע חביב, זול – איכותי, כי אתם יקב מכובד, עם ידע ויכולות – שמתאים במחירו למי שחושבים שמשקה מעורבב כזה הוא שיא ה- cool, ואת הגמלא ברוט משאירים לאיזה קיר טוב, או משהו שמכבד את היין?

כדי שלא אצא לגמרי פארש, הנה מתכון לקוקטייל מבעבע שאפשר לעשות עם כל קאווה זולה:

מימוזה
(בכוס יין לבן או פלוט, אם חייבים)

  • 1 מנה מיץ תפוזים
  • 1/4 מנה קואנטרו
  • סוגרים עם 3 מנות של יין מבעבע יבש
  • מקשטים בטוויל של קליפת תפוז או עלעלי נענע, מערבבים קלות ומגישים.