זריז וקל: ביקורת יין על שלושה יינות מבצירים חדשים של יקב כרמי יוסף ברבדו
לקראת ראש השנה הממשמש ובא, יקב ברבדו מוציא שלושה יינות אדומים מסדרת הבסיס שלו.

ההתרשמות הכללית שלי היא די טובה, במיוחד אם תניחו ליינות לנוח בדקנטר למשך חצי שעה עד שעה או שתורידו 'כתפיים' בבקבוק זמן מספיק מראש.
ליינות של ברבדו יש אופי ירקרק ובולט למדי. חלק מהסיבה לכך נטוע באופי האזורי של היין: שמתי לב שיינות שמגיעים מכרמי יוסף – כמו גם יינות רבים מהגליל העליון וכרם בן זמרה במיוחד – נושאים את הגן הירוק הזה. האם זה עניין של טרואר, או אולי בציר קצת מוקדם? אני לא יודע.
ברבדו מרלו 2015
בפתיחה, האף מאוד ירוק – כמעט המאפיין היחיד של היין. הפה חד, טאני ובעל גוף בינוני. ליין סוימת ארוכה עם חומציות גבוהה ולמרות זאת היין לא אגרסיבי ושומר על מחויבות לשותה ממנו.
אני לא בטוח כמה אופי זני יש כאן – מרלו ישראלי הוא בכלל חידה בעיני – אבל הוא לבטח מתאים לאוכל יחסית שמן. נסו אותו עוד שנה ובכל מקרה הורידו כתפיים או חדררו די זמן מראש. (89)
ברבדו שיראז 2014
הפה כמעט מתוק. יין ירקרק, טאני, חסר אופי זני; שיראז ברבדואי אופייני. (86)
ברבדו קופאז' 2014
לבטח היין טוב מבין השלושה, מה שמעיד אולי על יכולות טובות יותר בבלנדים, מאשר ביינות זניים. הקופאז' הרבה פחות ירוק, יש בו יותר פרי והוא יחסית מאוזן. הפה חלק, עם טאנינים טובים; יש בו אפילו אלגנטיות, הודות למרכיב הקברנה פרנק שבבלנד. הסיומת טאנית וטובה. (90)